Esenyurt Siteler Anaokulu
GÖKEVLER MAH. 538. SK. SITELER ORTA OKULU BLOK NO 5A ESENYURT / İSTANBUL

VİZYON

VİZYON • Sadece içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların da ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan , • Çağımızın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde taşıyan, araştıran, sorgulayan, • Sevgi, Saygı ve hoşgörüye dayalı, herkesle iletişime açık olan,kendini gerçekleştirebilen, • Duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, kendine yetebilen, üretken olan, Geleceğin bireylerini yetiştirmektir. • Sadece içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların da ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan , • Çağımızın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde taşıyan, araştıran, sorgulayan, • Sevgi, Saygı ve hoşgörüye dayalı, herkesle iletişime açık olan,kendini gerçekleştirebilen, • Duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, kendine yetebilen, üretken olan, Geleceğin bireylerini yetiştirmektir.

MİSYON

MİSYON Atatürk, ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, bünyemizde eğitim gören herkesi; Türk milletinin değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek Atatürk, ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, bünyemizde eğitim gören herkesi; Türk milletinin değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek.

Öğretmen :-
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabah:08:00 - 12:30 Öğlen:13:00 - 17:30

Servis yoktur.

l/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 30km. ilçe merkezine 5km.

Gökevler Mah. 538. sok. No: 5A Esenyurt/İSTANBUL